• TDV Basic
  • TDV Basic+
  • TDV Advanced
tripladuplav.hu Domain név regisztráció
Domain név regisztráció

Domain igénylő űrlap kitöltése szükséges .hu domainhez, ezt online is megteheti.

Mielőtt .hu domain nevet szeretne regisztrálni, kérjük ellenőrizze le a domain.hu oldalon, hogy az Ön által kiválasztott domain név nem foglalt-e már.

Ha a name szervert is Ön biztosítja, kérjük a fent említett oldalon a Technikai ellenőrzés menüpontban ellenőrizze le a domaint a választott name szerverrel.

Ha .eu domain nevet szeretne regisztrálni, kérjük a következő hivatkozáson ellenőrizze le, hogy nem foglalt-e már: www.eurid.eu.
 

Szolgáltatás Ár*
.hu domain név regisztráció és 2 év fenntartás 3.990 Ft / 2 év
.eu domain név regisztráció 4.900 Ft / év
.com, .net, .org, .info domain név regisztráció 3.000 Ft / év

*Áraink nettó árak az ÁFÁT nem tartalmazzák! Az árváltoztatás jogát a dollár és az euró árfolyamának függvényében fenntartjuk!
*Egyedi domainek esetén, 5 db domain egyidejű bejegyzése felett egyedi kedvezmények.


További információk a .hu domain nevek regisztrációjával kapcsolatban

Az Internet Szolgáltatók Tanácsa megalkotta az új regisztrációs szabályzatot, amelynek ismerete elengedhetetlen, ha Ön domain nevet kíván bejegyeztetni.

Általános esetben a regisztrációs folyamat 14 - 16 napig tart. Prioritásos domain nevek esetében a regisztrációs folyamatot nem előzi meg várólista, a regisztráció időtartama 2 munkanap.
Amennyiben egy cég saját teljes vagy rövidített nevével megegyező domain nevet vagy egy védjegy tulajdonosa a védjeggyel megegyező domain nevet szeretné regisztrálni, lehetőség van a 14 napos várólista mellőzésére.

Nem prioritásos domain regisztrációk: kitöltött és aláírt regisztrációs lap; gazdasági társaságok és egyéb szervezetek esetében a regisztrációs laphoz a szervezet bejegyzési papírjainak illetve az aláírási címpéldány másolatának megküldése is szükséges.
Prioritásos domain regisztrációk: a kitöltött és aláírt regisztrációs lap mellett a szervezet bejegyzési papírjainak illetve az aláírási címpéldánynak a másolata szükségesek - védjegy esetében a védjegy használatára jogosító papírok másolata.

.eu domain név regisztrációval kapcsolatos információk

A .eu domain név regisztrációjával kapcsolatos szabályzat megtekinthető a következő linken: http://www.eurid.eu.
A .eu domain regisztrációk 1-2 munkanapot vesznek igénybe.

.com, .net, .org domain név regisztrációs információk

A CNO (.com, .net, .org) domain nevek regisztrációjára vonatkozó szabályzat: http://www.icann.org/udrp/udrp.htm.
A domain regisztrációk 2 munkanapot vesznek igénybe.