• TDV Basic
  • TDV Basic+
  • TDV Advanced
tripladuplav.hu Honlap készítés
Honlap készítés
Ügyfeleinknek teljeskörű szolgáltatást nyújtunk a weblapkészítés során a tanácsadástól kezdve, a tervezésen keresztül, a weblapok elhelyezésén át a domain regisztrációig.

A weboldal elkészítésén túl vállaljuk annak további tartalmi karbantartását, folyamatos aktualizálását is igény szerint havidíjért vagy alkalmanként óradíjért.

Azon cégek számára ajánljuk ezen szolgáltatásunkat, akik nem szeretnének, vagy nem tudnak honlapjuk karbantartásával foglalkozni. A webadminisztrátori faladatokat vállalkozásunk felvállalja és az általunk készített weblapok frissítését, karbantartását is ránk bízhatja. Karbantartási óradíjunk: 3.000 Ft/óra

Weblap típus Ár*
Statikus weblap
40.000 Ft -tól**
Dinamikus weblap
150.000 Ft -tól**
Karbantartási óradíj
3.000 Ft / óra
*Áraink nettó árak az ÁFÁT nem tartalmazzák! Az árváltoztatás jogát a dollár és az euró árfolyamának függvényében fenntartjuk!
**A Megrendelő igényei szerint a honlapok készítésének ára nagymértékben változhat. Nagyobb megrendelés, egyéb igények esetén egyedi árajánlatot adunk.


Statikus weblap (cégbemutató, termékismertető, információs vagy promóciós honlap)
A statikus weblapok csak általunk módosíthatóak, szerkeszthetők, nem tartozik hozzá adminisztrációs felület. A honlap karbantartását, frissítését 3.000 Ft/óra díjat számítunk fel.

Dinamikus weblap (tartalomkezelő, portál, online áruház, fórum)
A dinamikus honlapot Ön tarthatja karban, így a frissítésért, karbantartásért nem kell fizetnie, de amennyiben igényli mi is elvégezhetjük Ön helyett.