• TDV Basic
  • TDV Basic+
  • TDV Advanced
tripladuplav.hu SZOLGÁLTATÁSAINK
Letöltések
 Letöltések

A levelezés legegyszerűbben a Thunderbird klienssel kezelhető.
Javasoljuk a hordozható (portable) változat használatát, mely azon kívül, hogy biztonságos, akár egy Pendrive vagy USB háttértáron is tárolható. Gépcsere esetén megkímél bennünket az újabb konfigurálástól.

Thunderbird portable 68 (magyar)

A fájlt töltse le a hivatkozásra jobb gombbal kattintva a "hivatkozás mentése" menü kiválasztásával.
Futtassa a telepítőt, majd kövesse az utasításait,

 
Honlap készítés
Ügyfeleinknek teljeskörű szolgáltatást nyújtunk a weblapkészítés során a tanácsadástól kezdve, a tervezésen keresztül, a weblapok elhelyezésén át a domain regisztrációig.

A weboldal elkészítésén túl vállaljuk annak további tartalmi karbantartását, folyamatos aktualizálását is igény szerint havidíjért vagy alkalmanként óradíjért.

Azon cégek számára ajánljuk ezen szolgáltatásunkat, akik nem szeretnének, vagy nem tudnak honlapjuk karbantartásával foglalkozni. A webadminisztrátori faladatokat vállalkozásunk felvállalja és az általunk készített weblapok frissítését, karbantartását is ránk bízhatja. Karbantartási óradíjunk: 3.000 Ft/óra

Weblap típus Ár*
Statikus weblap
40.000 Ft -tól**
Dinamikus weblap
150.000 Ft -tól**
Karbantartási óradíj
3.000 Ft / óra
*Áraink nettó árak az ÁFÁT nem tartalmazzák! Az árváltoztatás jogát a dollár és az euró árfolyamának függvényében fenntartjuk!
**A Megrendelő igényei szerint a honlapok készítésének ára nagymértékben változhat. Nagyobb megrendelés, egyéb igények esetén egyedi árajánlatot adunk.


Statikus weblap (cégbemutató, termékismertető, információs vagy promóciós honlap)
A statikus weblapok csak általunk módosíthatóak, szerkeszthetők, nem tartozik hozzá adminisztrációs felület. A honlap karbantartását, frissítését 3.000 Ft/óra díjat számítunk fel.

Dinamikus weblap (tartalomkezelő, portál, online áruház, fórum)
A dinamikus honlapot Ön tarthatja karban, így a frissítésért, karbantartásért nem kell fizetnie, de amennyiben igényli mi is elvégezhetjük Ön helyett.
 
Tárhely
A tárhelyekre vonatkozó csomagjaink kialakításánál törekedtünk arra, hogy azokban mindenki megtalálhassa a számára leginkább megfelelőt. Reklámmentes, a világ bármely pontjáról nagy sebességgel elérhető személyes, üzleti vagy egyéb célra felhasználható biztonságos, kényelmes és valóban széleskörű tárhely szolgáltatást kínálunk.

A tárhelyeket biztosító szerverek NATO szabvány szerinti, 24 órás biztonsági szolgálat és őrzés alatt állnak.

Tárhelycsomag típusa és tartalma
Ár*
TDV Basic
12.000 Ft / év
100 Mb tárhely
5 db e-mail cím
spam / vírus szűrés
webes adminisztrációs felület a domain beállításokhoz
TDV Basic+
16.000 Ft / év
200 Mb tárhely
10 db e-mail cím
spam / vírus szűrés
webes adminisztrációs felület a domain beállításokhoz
TDV Advanced
20.000 Ft / év
200 Mb tárhely
15 db e-mail cím
spam / vírus szűrés
PHP és MYSQL használat
webes adminisztrációs felület a domain beállításokhoz
*Áraink nettó árak, az ÁFÁT nem tartalmazzák! Az árváltoztatás jogát a dollár és az euró árfolyamának függvényében fenntartjuk!

Eltérő igények esetén egyedi megállapodás lehetséges.
 
Domain név regisztráció

Domain igénylő űrlap kitöltése szükséges .hu domainhez, ezt online is megteheti.

Mielőtt .hu domain nevet szeretne regisztrálni, kérjük ellenőrizze le a domain.hu oldalon, hogy az Ön által kiválasztott domain név nem foglalt-e már.

Ha a name szervert is Ön biztosítja, kérjük a fent említett oldalon a Technikai ellenőrzés menüpontban ellenőrizze le a domaint a választott name szerverrel.

Ha .eu domain nevet szeretne regisztrálni, kérjük a következő hivatkozáson ellenőrizze le, hogy nem foglalt-e már: www.eurid.eu.
 

Szolgáltatás Ár*
.hu domain név regisztráció és 2 év fenntartás 3.990 Ft / 2 év
.eu domain név regisztráció 4.900 Ft / év
.com, .net, .org, .info domain név regisztráció 3.000 Ft / év

*Áraink nettó árak az ÁFÁT nem tartalmazzák! Az árváltoztatás jogát a dollár és az euró árfolyamának függvényében fenntartjuk!
*Egyedi domainek esetén, 5 db domain egyidejű bejegyzése felett egyedi kedvezmények.


További információk a .hu domain nevek regisztrációjával kapcsolatban

Az Internet Szolgáltatók Tanácsa megalkotta az új regisztrációs szabályzatot, amelynek ismerete elengedhetetlen, ha Ön domain nevet kíván bejegyeztetni.

Általános esetben a regisztrációs folyamat 14 - 16 napig tart. Prioritásos domain nevek esetében a regisztrációs folyamatot nem előzi meg várólista, a regisztráció időtartama 2 munkanap.
Amennyiben egy cég saját teljes vagy rövidített nevével megegyező domain nevet vagy egy védjegy tulajdonosa a védjeggyel megegyező domain nevet szeretné regisztrálni, lehetőség van a 14 napos várólista mellőzésére.

Nem prioritásos domain regisztrációk: kitöltött és aláírt regisztrációs lap; gazdasági társaságok és egyéb szervezetek esetében a regisztrációs laphoz a szervezet bejegyzési papírjainak illetve az aláírási címpéldány másolatának megküldése is szükséges.
Prioritásos domain regisztrációk: a kitöltött és aláírt regisztrációs lap mellett a szervezet bejegyzési papírjainak illetve az aláírási címpéldánynak a másolata szükségesek - védjegy esetében a védjegy használatára jogosító papírok másolata.

.eu domain név regisztrációval kapcsolatos információk

A .eu domain név regisztrációjával kapcsolatos szabályzat megtekinthető a következő linken: http://www.eurid.eu.
A .eu domain regisztrációk 1-2 munkanapot vesznek igénybe.

.com, .net, .org domain név regisztrációs információk

A CNO (.com, .net, .org) domain nevek regisztrációjára vonatkozó szabályzat: http://www.icann.org/udrp/udrp.htm.
A domain regisztrációk 2 munkanapot vesznek igénybe.